l

Landing page készítés

A micro weboldal azaz az egyoldalas weboldal 5-6 éve kezdte meg térhódítását. Főbb ismérve, hogy egyetlen, hosszú görgetésű oldalban foglalja össze a mondanivalót. Nincsenek aloldalak, a menüpontok a főoldalon belül navigálnak.

A microsite-ok legnagyobb előnye a lenyűgöző design, hiszen csak egy oldal áll rendelkezésre ahhoz, hogy lenyűgözze a látogatót. Az egyoldalas weboldalak látványos animációkkal, vizuális effektektekkel és különleges megoldásokkal hívják fel magukra a figyelmet. Az információk tömkelegétől megfáradt internetezőnek egyenesen felüdülést hozhat egy letisztult, ámde informatív onepager. 

Tartalmát tekintve a micro weboldalon lényegretörő információk szerepelnek, a cél egy termék vagy egy szolgáltatás ismertetése oly módon, hogy a látogató a lap aljára érve egyenesen vágyjon arra, hogy megrendelje a terméket, vagy árajánlatot kérjen.   

Az egyoldalas weboldal kialakítása tökéletesen alkalmas arra, hogy a látogatót egy felfedező “utazásra” kalauzoljuk. Mivel nem tud más aloldalra kattintani, ezért ezek az oldalak a történetmesélés mesterei. Szekcióról szekcióra egyre több értékes információ és vizuális élmény tárul fel előtte, de mindig tartogat a következő szakaszra is újdonságot, hogy az olvasó nem akarjon kilépni az oldalról. Egy jól felépített onepager oldal segítségével akár megduplázhatja addigi bevételét!

Step by step

Template Felveszed velem a kapcsolatot 01 Ez az, gyerünk! Elfogadod az árajánlatot 02 Milyen árajánlatot? Részletesen átbeszéljük az elképzeléseidet 03 Mesélj még! Elkészítem az előzetes terveket 04 Jól hangzik! És mi ez? 05 És ha mégsem? Te imádod a terveket és jóváhagyod 1 évig számíthatsz rám 06 Ez mit jelent? weboldal készítés árak weboldal készítés Debrecen weboldal készítés Debrecen weboldal készítés árak weboldalkészítés árak weboldalkészítés árak weboldal készítés Debrecen weboldal készítés árak

ahol elérsz

@veronetwebdesign

@veronet_webdesign

Hagyj üzenetet!

Adatvédelem

Weboldalakat készítek.
Nem Neked, hanem Veled!

info@veronet.hu

Irodánk címe

4033 Debrecen Szárazi Ferenc utca 31/3.

Elérhetőségek

+36 (70) 410-4293
info@veronet.hu