l

Bizonyára Neked is ismerős az a szituáció, amikor ülsz egy üres lap, vagy egy megnyitott üres Word dokumentum előtt, és vársz az ihletre. Az pedig csak nem jön…
Nem és nem!

Ekkor több dolgot is tehetsz. Első körben várhatod tovább, amíg végre homlokon csókol a múzsád, vagy feladhatod a kínlódást és elnapolhatod az írást.
Mégis a legjobb, amit tehetsz, hogy pár kulcskifejezés segítségével megíratod a tartalmadat Veronet kreatív szövegírójával!Gyakran találkozom azzal a tévhittel, hogy a weboldal tartalma nem annyira fontos, mint a dizájn.

Természetesen előny, ha a szemnek kellemes a honlap, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szöveget tartalmaz!

A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy elsősorban nem a Google-nek kell tartalmat gyártani! Meg lehet írni úgy egy szöveget, hogy az tele lesz zsúfolva keresőkifejezéssel, ám az nem lesz se informatív, se könnyen fogyasztható.

Márpedig manapság mit akar egy internetező?

Gyorsan releváns és informatív tartalomhoz jutni! Nem kíváncsi céged 100 éves történetére, sem arra, hogy Te hol tanultad a szakmát. Tehát nem magadat kell eladnod, hanem a megoldást, amit kínálsz a célpiacodnak!

Erre a megoldásra építjük a honlapodat, ennek megfelelően választjuk ki a képeket és írjuk meg a szöveget egy ellenállhatatlan, vonzó ajánlat formájában. A vonzó ajánlatban kidomborítjuk, mik a céged, szolgáltatásod erősségei. Megnézzük, mit tud a konkurencia, és ezek alapján összeállítjuk, ami üti az ő ajánlatukat!

Mint azt látod, nem csoda ha nem ment a szövegírás, hiszen nem mindegy, mi kerül ki a honlapodra. Ne vesződj a fogalmazással, írasd meg szakemberrel a szöveget, 2 Ft / karakter áron.

Például ez az aloldal 3 400 Forintba kerülne, ha ki kellett volna fizetnem : )