l

Nem ma kezdted a szakmát, és a honlapod sem mostanában készült? Akkor itt az ideje, hogy ne csak a telefonod, de a weboldalad is “okos” legyen!

Talán úgy gondolod, hogy az 5-10 éve készült honlapod most is kiállja az idő próbáját, hiszen mindent tartalmaz, amire szükséged van. Megtalálható rajta a bemutatkozásod, a kapcsolati adataid, a szolgáltatásaid leírása és akár még kapcsolatfelvételi űrlappal is meg van spékelve.

Igaz, ami igaz, a dizájn hagy némi kivetnivalót maga után, de úgysem az a lényeg! – gondolod Te.
Sajnos azonban ki kell ábrándítsalak.

A látogatók olyan gyorsan hagyják el az unalmas, elavult honlapokat, hogy csak úgy füstöl utánuk a klaviatúra!

Könnyelműen ugyan kijelentheted, hogy Neked már bejáratott ügyfélköröd van, nincs szükséged arra, hogy a honlapoddal győzd meg őket. És mi van azokkal az érdeklődőkkel, akiket azért veszítesz el, mert 3 mp alatt elfüstölnek az ósdi oldaladról? Ha van egy 200 fős ügyfélköröd, akkor már nincs szükséged még többre?

De ha nem hiszel nekem, tedd a szívedre a kezed! Amikor egy szolgáltatóról tájékozódsz az interneten, melyik honlapon ragadsz le szívesebben? Így van, amelyiknek igényesebb, informatívabb és modernebb a weboldala.

Egy lassú, giccses, felesleges Flash tartalmakkal telepakolt, vagy épp egy unalmas honlap úgy taszítja a potenciális vevőidet, mint az ördög a szentelt vizet.

Csak nosztalgiából nem érdemes ragaszkodni a régi dizájnhoz. Ám ha mégis komoly érzelmi szálak fűznek a 10 éves megjelenéshez, akkor is tudok segíteni.
Új alapokra helyezve, megfelelő gyorsítással és keresőoptimalizálással sokat javíthatunk a helyzeten. A Google ugyanis kivételesen szereti a gyors honlapokat, főleg ha megfelelő kulcsszavakkal ellátott tartalmat is felfedez rajta.

A weboldal tuning ára nagyban függ az igényelt változtatás mértékétől, ezért minden esetben árajánlatot kell kérned.
Egy ingyenes konzultáció során átbeszéljük, hogy pontosak mik az igényeid, ez alapján pedig elkészítem az ajánlatot.

Most őszintén, Te melyiket választanád?

Ne hagyd, hogy elkattintsanak a honlapodról! Ragaszd oda a monitorhoz az ügyfeleket egy lenyűgöző WOW faktorral!