l

A vállalkozásod hiába kínálja a legmagasabb színvonalú terméket, vagy szolgáltatást, ha az rejtve marad a potenciális vevők előtt! Nem túlzok, ha az állítom napjainkban akár egy vállalkozás végét is jelentheti, ha az nincs jelen az online világban. Azonban az online jelenlét sem jelenti azt, hogy hátradőlhetsz!

Ha a honlapod láthatatlan marad a Google számára, akkor a vásárlóid számára is az marad! Márpedig mi értelme egy szuper honlapnak, ha látogatója nincs egy szál sem, nem igaz? Látogatót a keresőoptimalizálás (SEO) eszközeivel szerezhetünk, látogatóból érdeklődőt, érdeklődőből vásárlót pedig az online marketing eszközeivel varázsolhatunk.

A felhasználói élmény (UX) javítása minkét célt támogatja, hiszen a remek design és a használhatóság nemcsak a vásárlásról győzheti meg az érdeklődőt, hanem a Google találati listáján elért helyezésen is javíthat.

Mint láthatod, a weboldal készítés számos lényeges, egymásra épülő szegmensből áll, melyekre egyformán kellő hangsúlyt kell fektetni!

Elsőre jó ötletnek tűnhet, hogy több tízezer Forintos egyszeri díj helyett pár ezer Forintos havidíjért, vagy akár ingyen saját magad készítheted el az oldalad. Az ingyenes weboldal készítő programokkal bár kellemes felhasználói élménnyel bíró honlapot lehet készíteni, az online marketing és a keresőoptimalizálás már elmarad a kínálatából.

Ráadásul, ha a látogatód észreveszi, hogy a céged még arra sem vette a fáradtságot, hogy saját domain-je legyen, akkor könnyen beskatulyáz a “zs” kategóriába.

Az ingyenesség másik fájdalmas “ára”, hogy a honlapodat kéretlen hirdetések és reklámok fogják díszíteni. Ugyan ki szeretné a konkurens cégeket reklámozni a saját felületén? Ugye Te sem?

Ne kockáztass, ne veszíts az idődből, pénzedből, presztízsedből! Hosszú távon megtérül a profi céges weboldal.

Kíváncsi vagy, hogy ez mennyibe kerül?

Én nem árulok zsákbamacskát, nézd meg a csomag árakat!