Szolgáltatásaim

Weboldalkészítés

A weboldalkészítés számomra egy alkotói folyamat, melynek eredménye egy olyan platform, amely türközi a személyiséged és vállalkozásod egyediségét. Fordulhatsz hozzám, ha régi honlapodra fér rá ráncfelvarrás, vagy akkor is, ha a nulláról szeretnél egyet felépíttetni.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálásnak köszönhetően weboldalad is felkerül az Internet óriási térképére. Ráadásul nemcsak felkerül, de számos útjelző táblát is elhelyezünk az út mellett, hogy a látogatók mindeképpen téged találjanak meg, és ne a versenytársadat!

Weboldal karbantartás

Az elkészült weboldal olyan mint egy cserép gyönyörű virág. Ha nem kap folyamatos öntözést, metszést, permetezést, akkor egy idő után már nem fog régi fényében pompázni. Azonban ezeket az aprólékos karbantási munkákat is nyugodtan rámbízhatod!

Szövegírás

A weboldalad a te spéci reklámfelületed, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen szöveg olvasható rajta. Miután megvizsgáljuk a konkurenciáidat, kulcsszókutatást végzünk, és ehhez mérten készítjük el a legoptimálisabb tartalmat, melyet nem csak a látogadód, de a Google is imádni fog!

wordpress weboldalkészítés árai

a WordPress weboldal
karbantartás árai

egyéni elképzelésed van?
kérj árajánlatot!

Kérlek, itt írd le részletesebben az elképzeléseidet!

vélemények rólam

Dolgozz velem!

Ha felkeltettem az érdelődésedet, ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot!
Az első, ingyenes konzultáció alkalmával pedig eldöntheted, hogy én vagyok-e a Te embered! : )