l

Webáruház készítés

Te is kipróbálnád magad az online értékesítésben? Akkor az első feladatod egy webáruház készítése vagy készíttetése. A webáruház sikeressége számos tényezőből áll. Nem elég, a szuper termék, fontos a versenytársak ismerete, a piackutatás, a marketingstratégia kidolgozása, valamint ezek alapján a megfelelő árazás is.

Ahhoz, hogy a webáruházad bevételtermelő gépezetté alakuljon, nem elég a szemet gyönyörködtető, egyedi design. A Te feladatod is kiemelten fontos, nélküled csak egy unalmas, érdektelen weboldal marad. Ismerned kell a vevőidet, tudnod kell kik ők, milyenek a vásárlási szokásaik. A vevői célcsoportod meghatározása és megismerése után a feladatunk az egész weboldalt úgy felépíteni, hogy ennek a konkrét csoportnak szóljon. Érezzék magukénak, mintha csak neki íródott volna minden szó.

Marketing célú, keresőoptimalizált szöveg megírásában is tudunk segíteni, hogy látogatóid biztosan vevői is válljanak!

Step by step

Template Felveszed velem a kapcsolatot 01 Ez az, gyerünk! Elfogadod az árajánlatot 02 Milyen árajánlatot? Részletesen átbeszéljük az elképzeléseidet 03 Mesélj még! Elkészítem az előzetes terveket 04 Jól hangzik! És mi ez? 05 És ha mégsem? Te imádod a terveket és jóváhagyod 1 évig számíthatsz rám 06 Ez mit jelent? weboldal készítés árak weboldal készítés Debrecen weboldal készítés Debrecen weboldal készítés árak weboldalkészítés árak weboldalkészítés árak weboldal készítés Debrecen weboldal készítés árak

ahol elérsz

@veronetwebdesign

@veronet_webdesign

Hagyj üzenetet!

Adatvédelem

Weboldalakat készítek.
Nem Neked, hanem Veled!

info@veronet.hu

Irodánk címe

4033 Debrecen Szárazi Ferenc utca 31/3.

Elérhetőségek

+36 (70) 410-4293
info@veronet.hu